Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/03/14 Travessia S'Arenella - Port de la Selva. Fa 4 anys

Que fa quatre anys. el 8 de març del 2010, va nevar a la Costa Brava, ho sap tothom. el que no sap tanta gent, és que vam fer una travessia, tal dia com avui, farà quatre anys.
El record gràfic, és espectacular, recordo les onades que em colpien a la meva esquerra, mentre al respirar a la dreta, podia veure una paisatge inusual, els cims propers amb neu, va ser una jornada màgica. Màgica i dura, l'aigua estava freda de nassos, per sota de 12ºC. Tots vam nedar amb neoprè. No feia ni sis mesos que m'havia iniciat el món de les aigües obertes.
Era una travessia organitzada des de finals de gener, molt abans que neves. Una convocatòria feta des de la pàgina web, Esport Empordà, una trobada entre aficionats a la natació al mar, entre amics, sense cap ànim competitiu, ni de lucre.
Érem uns 56 inscrits, dels quals, ens vam presentar poc més d'una vintena al punt de sortida i ens vam acabar posar a nedar 13. Varem tenir l'indispensable suport dels caiaquistes del Pagaia. Tocàvem a un palista per nedador, tot un luxe.
Varem haver de canviar el sentit de la travessia, de direcció nord, a direcció sud. Del far de s'Arenella fins a Port de la Selva. Una mica més de 2.000 metres. Tinc el record, d'entrar el cap a l'aigua i trobar-la congelada, de les onades, que no em deixaven anar en línia recta, tinc un munt  gravades a foc i sal en el fons del meus ulls.
El moment de sortir, va ser el més complicat, una mica marejat per les onades i desconcertat pel fred, sort que em van ajudar a treure'm el neoprè, sinó encara hi seria. 
Aquesta travessia va ser duríssima i alhora la recordo amb gran estima. Fins i tot varem sortir a la premsa de l'Alt Empordà i al Diari de Girona.
Recull de premsa      
 
Entrada relacionada: 

Comentaris