Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/03/14 S'acosta un mes d'abril farcit de reptes

Mentre m'acabo de recuperar de les seqüeles de l'accident de fa menys d'una setmana, no puc evitar deixar volar la ment cap a nous desafiaments.
El mes d'abril es presenta ple de reptes apassionants, dels que em fan somiar despert. Serà dur i variat,  cada cap de setmana hi haurà una modalitat esportiva diferent.
El primer dissabte del mes, el dia 5, els 100 km en ruta de Calella corrent, serà la meva prova número 21 de 100 km. El millor d'aquesta distància és que per moltes vegades  que l'hagi fet, mai pot donar res per segur, fins que no s'ha creuat la línia d'arribada.
El següent dissabte, el dia 12, espero superar nedant un dels meus llindars. Intentaré nedar una mitja marató, 21.100 metres en piscina de 25 metres, 844 piscines.
Els quatre dies festius de setmana santa, del 18 al 21, de divendres a dilluns, vull fer una particular volta, en bicicleta de carretera, a la província de Girona. Passant per les 8 comarques que la conformen i les seves respectives capitals comarcals, amb un quilometratge molt alt cada dia, acostant-me als 800 km totals. Tota una petita aventura ciclista. Que estarà condicionada a que aquests quatre dies hi hagi unes prediccions meteorològiques mínimament favorables.
L'últim cap de setmana, serà en caiac, sense cap pretensió més que gaudir de la mar en família.
En propers escrits en el bloc, aniré explicant tots els detalls.
El més important no és aconseguir els reptes, és somiar, preparar, entrenar, idear i lluitar per ells amb passió, constància i determinació, per fer que cada pas, cada braçada i  cada pedalada em faci bategar ràpid el cor, ja abans de començar.


Entrades relacionades:

Comentaris