Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/03/14 4 hores nedant per La Nit de l'Aigua

Dur, si hagués de definir amb una paraula les 4 hores nedant, seria dur.
El cansament d'haver fet 180 km pedalant en una bicicleta estàtica, tot just feia 18 hores, hi era ben present. Part de l'objectiu del repte era tenir sensacions de nedar cansat de cos, però sense problemes de braços. A més, compto amb la motivació de nedar per,  fer la meva particular aportació,  a la Nit de l'Aigua.
Les 4 hores són dins l'aigua, sense comptar el temps que estigui fora per avituallament.
Encara no duia ni les dues primeres hores, que he hagut de fer servir el pull bouy, tenia les lumbars molt carregades i apenes podia seguir fent la batuda de cames, Així que a partir dels 4.000 metres he fet la resta del repte amb el pull posat.
A les dues hores duia 5.550 metres, la veritat és que ja en tenia ben bé prou, parada d'avituallament, estiraments i de nou a l'aigua. Ostres com costa. La piscina està molt solitària i encara motiva menys. Segueixo nedant, tot i no tenir-ho previst inicialment faig una parada a les 3 hores, duc 8.150 metres, aquesta hora se m'ha fet molt llarga. Ha estat una lluita constant dins meu, debatin entre seguir o anar cap a casa.
La quarta hora se'm fa eterna, estic molt cansat, tot i que prou sencer, el bo de no haver de comptar piscines, és que puc centrar la meva ment en algun aspecte tècnic o sentir les sensacions d'anar avançant a cada braçada. Costa que passi el temps. 
Acabo fent 10.700, 6.700 amb pull bouy. He començat cansat i finalitzo esgotat.
He aprés un xic més de mi. Fer dos reptes, dissabte els 180 km pedalant en la bicicleta estàtica i avui, diumenge les 4 hores nedant, amb fort component mental a més de físic, dóna un plus de desgast, que he pogut gestionar correctament.
Dades Garmin Connect

Entrada relacionada:

Comentaris