Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 23/03/14 4 hores nedant per La Nit de l'Aigua

La Nit de l'Aigua és un esdeveniment esportiu en què es convida a tothom a nedar a favor de la supervivència infantil, en una nit de portes obertes a clubs esportius i de natació de Catalunya. Els diners recollits, es destinaran íntegrament al treball d’UNICEF en projectes d’Aigua, Sanejament i Higiene.
La Nit de l'Aigua es celebrarà aquest dissabte 22 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua. Degut a que no puc assistir a cap dels actes solidaris que es faran en motiu d'aquesta gran iniciativa, he decidit crear un petit repte d'aigua.
Més que Nit, el que faré serà matinal. De quarts de deu fins a quarts de dues. El proper diumenge, nedaré 4 hores a la piscina, on habitualment entreno i dintre el seu normal funcionament, a La Corxera de Sant Feliu de Guíxols, amb només una parada entremig, per alimentació i demés. Serà un repte personal i en solitari, acompanyat per les persones que en aquelles hores facin us de les instal·lacions. Amb l'afegit cansament, del repte que faré el dia anterior, que en breu explicaré.
La part solidaria, serà via donació a través de la seva pàgina web. Us encoratjo a tots, sense excepció, a fer la vostra aportació per aquesta gran causa.
Més informació sobre les activitats programades a: La Nit de l'Aigua


Entrada relacionada:
23/03/14 4 hores nedant per La Nit de l'Aigua

Comentaris