Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/08/13 Ultramarató de l'Ebre, des del caiac. Pròleg

Travessia Medes - Formigues '13
Aquest dissabte, el repte no el faré en primera persona, si en seré espectador de primera fila.
El repte, nedar els 30.830 metres de l'Ultramarató de l'Ebre, que farà l'amic i company d'entrenament i reptes Sergi Manero.
Li faré el suport des del caiac, donant-li avituallament i fent tot el que calgui perquè tot flueixi. Sé que la meva tasca no serà la clau de l'èxit, el triomf recaurà únicament en el seu esforç, ell és qui ha de fer les braçades, tenir el cor calent i el cap fred en tot moment. De mi el que cal és ajudi a girar l'engranatge que hi ha al seu voltant, sense posar pals a les rodes.
Em fa il·lusió i alhora estic nerviós, seran hores,  moments per a tot, potser alguna estona complicada, espero estar a l'alçada. Per experiència pròpia, la vaig nedar el 2011, sé lo dura que és aquesta prova, que tot i que es pot tendir a pensar que és corrent avall, la realitat pot fer que acabi siguen corrent en contra, tot i seguir el curs del riu.
A en Sergi, de capacitat, de voluntat i de ganes no en falten, estic més que convençut que ho aconseguirà i allà estaré per donar-li l'enhorabona!

Entrada relacionada:
20/08/11 Ultramarató de l'Ebre. Crònica

31/08/13 Ultramarató de l'Ebre. Crònica des del caiac

Comentaris