Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/08/13 Nedant de sol a sol. Pròleg

Falten només tres dies pel repte. Com que no estic de vacances,  no tinc massa temps per pensar-hi, a la que ho faig se'm fa un nus a la gola. Per sort, les estones que tinc lliures les aprofito a preparar tota la logística del repte, un munt de detalls, per deixar-ho tot lligat i ben lligat.
El dia 15, espero només haver-me de preocupar de nedar i nedar, per sort, tinc un grapat d'amics que m'ajudaran a que això sigui possible, són persones de confiança, que dedicaran part del seu temps i el seu esforç, a fer que realitat un petit somni personal, és mereixen molt. Des d'aquí, només els puc donar les gràcies, sense ells no ho podria fer, potser el dia de la prova, per nervis i/o esgotament, no els ho sabré agrair tant com es mereixen, aprofito per fer-ho de manera anticipada. Moltes gràcies amics i amigues.
El repte de nedar de sol a sol, va néixer, ara fa una mica més de dos anys, en aquell moment, la intenció era saber quants metres seria capaç de nedar en una jornada, però en cap moment em plantejava fer-ho de manera continuada de sol a sol. L'idea era resseguir les boies de la platja, sortint a la sorra a menjar, beure i descansar, fins que no pogués més.
El projecte el vaig deixar aparcat, a la pila de somnis per fer, d'il·lusions per complir, però que els falta alguna cosa, un detall que en el seu moment no sé trobar, però que de cop i volta, quan menys ho espero, apareix. En aquest cas, va ser saber del projecte del canal de natació de Sant Feliu de Guíxols, que tot va començar a encaminar-se.
Parlant amb un amb l'altre, buscant complicitats, tot mica en mica, va anar agafant forma. I en res ja hi seré pel mig, nedant de sol a sol.

Entrades relacionades:

Comentaris