Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/08/13 Nedant de sol a sol. Complicitats

Les complicitats en els reptes que munto, sempre són necessàries, en aquest, al ser moltes hores i al mar, encara ho són una mica més.
Tinc la sort de comptar amb Taller Alsina, que em facilita tota la logística de material, amunt, avall i custòdia. La seva feina comença el dia abans del repte, per acabar el dia després, tot i que el dia en qüestió, farà un munt de tasques.
Fisioactive, em posarà el cos apunt, en el moment oportú, per maximitzar les possibilitats d'èxit. Sóc conscient que el repte depèn de mil i un factors, anar amb la màquina revisada, dóna un plus de tranquil·litat.
El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, em cedeix el necessari caiac, que em farà suport durant el repte.
L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, col·labora amb la cessió d'espai per poder tenir material divers i establir-hi un punt de provisionament.
El Club Aquàtic Xaloc, ha realitzat gestions per obtenir suports que són vitals pel desenvolupament de la prova.
Moltes gràcies a totes les persones que faran que tot plegat sigui possible.
Sóc molt afortunat, per tenir bons amics que m'ajudaran, sense ells seria impossible plantejar-m'ho. Encara em falten més complicitats per acabar d'emplenar hores de suport en el caiac, de tipus obert, si algun amic hi està interessat, pot anar a la pestanya de contacte del bloc i enviar un correu electrònic, per poder-ne parlar.
No és cap prova organitzada, només un repte personal, amb l'ajuda de complicitats. El canal de natació està obert per tothom qui vulgui nedar, sota la seva responsabilitat. Em fa molta il·lusió que m'acompanyeu. Amics nedadors, recordeu que no hi haurà cap servei, ni avituallament, ni a dins, ni a fora del mar.

Entrades relacionades:

Repte pel 15/08/13 Nedant de sol a sol. Presentació
06/08/13 Nedant de sol a sol. Objectius

12/08/13 Nedant de sol a sol. Pròleg
15/08/13 Nedant de sol a sol. 31.530 gràcies
15/08/13 Nedant de sol a sol. Crònica
21/08/13 Nedant de sol a sol. Fotos 

Comentaris