Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

15/08/13 Nedant de sol a sol. 31.530 gràcies

Foto arribada, amb una part de les persones que em van ajudar a complir un somni
He aconseguit nedar 14 hores, fent 31.530 metres, gràcies a vosaltres.
Vosaltres que m'heu animat, donat suport, seguit i encoratjat, en persona i pel món 2.0.
Vosaltres nedadors que m'heu acompanyat una estona o altre a l'aigua, no us podeu imaginar la il·lusió que m'ha fet i l'aire fresc que he dut.
Vosaltres que m'heu esperat a la platja i ens heu vingut a veure.
Vosaltres que heu fet de voluntaris, perquè tot rutlles, fent caiac, aprovisionament, guardant les coses i demés tasques, fent que només m'hagués de preocupar de Nedar. Us vull donar les gràcies amb nom i cognoms, per ordre alfabétic, perquè per ordre d'importància estaríeu tots a la primera línia.

Moltes gràcies Andreu Just. Moltes gràcies Anna Cullell. Moltes gràcies Aurèlia Arenas. Moltes gràcies Bernat Padilla. Moltes gràcies Genís Hernández. Moltes gràcies Lluís Pratdesaba. Moltes gràcies Lluís Tuneu. Moltes gràcies Maria Carme Tuneu. Moltes gràcies Matilde Codina. Moltes gràcies Pere Alsina. Moltes gràcies Sergi Manero. Moltes gràcies Sònia Cervià.
Donar les gràcies especialment a Miquel Angel Padilla, al qui també felicito doncs ha fet la totalitat de repte igual que jo, per acompanyar-me i posar-m'ho fàcil.
El repte sense vosaltres, no sé si l'hagués pogut fer, el que és segur és que no hagués passat tan bé.
Motles gràcies amics!!!


Entrades relacionades:

Comentaris