Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/08/13 Proper objectiu: 4 curses de 100 km en 99 dies

És senzill d'explicar, en un periòde de 99 dies, una mica més de 14 setmanes, del proper dia 07 de setembre i fins el 15 de desembre, tinc intenció de fer 4 curses de 100 km, una per mes. És fàcil, fàcil de desgranar l'objectiu, una altra cosa és aconseguir-lo.
La distància de 100 km, m'atrau com un imant a un ferro, m'agrada perquè tot i dur fetes 16 proves, de 100 km o més,  sé que no està res  escrit fins a l'últim pas. Durant els 400 km fins aconseguir el meu propòsit, hi haurà moments de tot, d'alegria, de diversió, de tristesa, de dolor muscular, de cansament, d'esgotament mental, de patiment, de gran motivació, de la desmotivació més absoluta, a estones estaré apunt d'acariciar el cel amb la punta dels dits i per moments seré en el més profund del meu propi pou. Lluitaré contra el meu pitjor enemic, la meva ment, que és el més fort que tinc i alhora el que em fa extremadament fràgil.
Tot plegat fa que cada cursa de 100 km sigui un repte complicat en si mateix i en aquest cas hi afegeixo  un objectiu, fer-ne 4 en 99 dies. 
Ho faré majoritàriament corrent, no vol dir que no intercali el caminar, mentre menjo, en pujada, quan necessiti baixar el ritme o perquè el cos digui prou.
L'entrant serà un repte ideat per mi, en un lloc que té màgia, les vies verdes de Girona, però amb un afegit de dificultat, que ja explicaré. El primer plat serà els 100 km en pista de Terrassa. Al novembre tinc dubtes, entre uns possibles 100 km que vol muntar un crack de l'ultrafons de caràcter solidari i els 100 km du spiridon catalan, serà en funció de dates. La que serà els postres d'aquest menú dels 100 quilòmetres, no podria ser altre que les 24 hores d'atletisme en pista, una prova que he fet 3 vegades i en que m'ho passo molt bé per la seva gran duresa i per l'increïble ambient esportiu que es respira per tot arreu.
El calendari:

Comentaris