Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/08/13 Volta a S'Adolitx desvestits

Nedar sense banyador, per separat, ho havíem fet molts cops, fer una travessia amb més nedadors, la veritat és que ha estat la primera vegada. Aquest ha estat el punt de partida, fer una travessia nudista a casa nostra. Estava prohibit l'us de roba de bany, màxim gorro i ulleres de nedar.
El punt d'inici i arribada, no podia ser altre que Cala Vigatà, preciosa caleta nudista de Sant Feliu de Guíxols
El recorregut d'uns mil metres, ha estat fins a donar la volta a l'illot de S'Adolitx, hem estat acompanyats de multitud de peixos, que com nosaltres disfrutaven les aigües transparentes en llibertat, hem passat de zones ombrívoles a llocs de sol radiant, que deixaven descobrir tots els secrets que ens guardava el gran blau, posidònia, estrelles de mar, peixos de totes mides i colors.
Hem estat tres els que ens hem atrevit a divertir-nos desvestits, nedant al mateix ritme, parant a fruint el moment i a fer uns riures. Gaudint amb els cinc sentits. Amb l'aroma inconfusible de la mar, gust de sal a la boca, la natura als ulls, l'aigua a la pell i escoltant la cadència de les nostres braçades juntament amb la respiració, tot plegat en un racó privilegiat de la Costa Brava.
Diuen que els bojos obren camins que després els savis segueixen, en aquesta ocasió hem estat en Josep Mª, en Miquel Àngel i el que escriu, que hem nedant la primera edició d'aquesta prova, que esperem repetir, juntament amb més amics. Inclús hem aprofitat per fer un recorregut més curt, d'uns 300 metres, per qui trobi massa llarg el recorregut de 1.000.
Ho hem passat bé, en harmonia amb la natura.

Comentaris