Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/08/13 Nedant de sol a sol. Objectius

La veritat és que tot repte, té uns objectius a assolir, sense una fita a la que arribar no tindria sentit, aquest no és una excepció. 
El principal i més important de tots, és passar-ho bé, fent el que més m'agrada, superar els meus llindars o almenys intentar-ho amb totes les meves forces. 
Estar 14 hores a l'aigua, ja és un objectiu gens menyspreable, tot i que per logística hauré de sortir-ne en algun moment per avituallar-me. 
En quan a distància, tinc les idees clares, el primer llindar a batre, és superar els 22.390 metres, que és la distància més llarga que he nedat mai al mar, concretament en la travessia de les Illes Medes a les Illes Formigues. La segona marca a aconseguir, són els 27.000 metres, la distància més llarga que mai he nedat, que va ser en riu a l'Ultra Marató de l'Ebre. Per somiar no quedo i he d'admetre que m'agradaria molt superar la barrera dels 30.000 metres. 
Fent matemàtiques, sembla senzill assolir els 30 km nedant, cal nedar 2.142 metres/hora, a un ritme de 2'48"/100 metres. La meva experiència en llarga distància, fa que sàpiga que hi ha mil i un factors que poden interferir.
L'estat de la mar, serà un factor decisiu i alhora incontrolable, al ser un circuit d'anada i tornada, si en un tram em va a favor, a la volta anirà en contra. La possibilitat de mareig s'ha de tenir en compte, tot i que no acostumo a tenir problemes, estar tantes hores en posició horitzontal pot passar factura. El cansament acumulat, conforme vagi sumant metres, farà que tingui dolors musculars, mentre siguin els normals cap problema. Les meduses espero que no vinguin a acompanyar-me.  Un dia molt calorós també em pot fer pagar el seu peatge.
Tot plegat, juntament amb el fet de tenir el cap a l'aigua i estar tancat dins els meus pensaments, farà que sigui dur, molt dur, prou dur perquè vagui la pena.

Entrades relacionades:

Comentaris