Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/08/13 Cap de setmana en caiac

Almenys un cop a l'estiu, intento trobar el moment, per navegar en solitari amb el caiac un cap de setmana sencer, des de dissabte a primera hora fins diumenge a la tarda/vespre.
El cap de setmana idoni sempre costa de trobar, entre compromisos, obligacions, imprevistos i mala mar, ho he anat posposant  fins aquest dia 3 i 4 d'agost, curiosament la mateixa setmana que ho vaig fer l'any passat. En aquestes dates, hi ha amics que munten travessies, crono-escalades i demés esdeveniments als que no podré anar, tot i voler-ho, però s'ha d'escollir.
La predicció és prou bona, deixa marge a que si empitjora, encara estaré dintre els llindars de vent i onades raonables per navegar.
M'agrada fer-ho direcció nord, sortint de Sant Feliu de Guíxols, fins on arribi a fer nit el dissabte i desfer el camí l'endemà. Anar parant allà on em vingui de gust, estar-hi el temps que em doni la gana, navegar, nedar, mandrejar, observar la vida, parar el sol, mirar peixos, llegir, escriure, quedar absort en els meus pensaments, tot i més, sense pressa.
Com a molt lluny arribaré entre L'Estartit i L'Escala, potser no passi de Palamós, qui sap. Calculo entre 40 i 80 km en els dos dies, entre 10 i 20 hores al damunt del caiac en total, que alhora serviran d'últim entrenament llarg, cara al repte del 15 d'agost, el Nedant de sol a sol.
Tot el que necessiti, ho duré dins el caiac, roba, beguda, menjar, tenda campanya, material de seguretat, etc.
Com va escriure Gustavo Adolfo Bécquer, la solitud és l'imperi de la consciència. Aprofitaré per posar ordre, en  qüestions que costen de tenir clares, per reflexionar, per traçar una nova línia en el meu particular full de ruta.

Entrada relacionada:
03-04/08/13 Baix Empordà en caiac

Comentaris