Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/10/13 Catalunya transversal pedalant. Dies després

Si hagués de definir l'aventura viscuda en una paraula, aquesta seria intensa.
Anar tot sol, ajuda a viure les coses amb molta més intensitat. Al ser un, l'únic culpable de les conseqüències de les decisions és un mateix, dels errors i els encerts. Hi ha petites alegries, com la de trobar una baixada i deixar-se anar, que fan disfrutar a ple pulmó. Hi ha petits contratemps que fan sortir llàgrimes per netejar la mirada i veure-hi millor.
L'experiència, no ha canviat la meva vida, el que si ha fet és donar-li un nou punt de vista, sortir un cop més de la zona de confort per cercar noves sensacions. He trobat una nova via per assolir reptes, viatjant a ritme de pedal.
Fa quinze dies i ja tinc unes ganes boges de tornar-hi, a dia d'avui no he desmuntat els suport de les alforges de la bicicleta. Tinc intenció de fer alguna petita aventura de cap de setmana durant els propers mesos.
El haver estat capaç de pedalar 704 km en sis dies, em dóna noves il·lusions, nous horitzons per descobrir i noves aventures per viure.
He après sobre el material a dur en aquest tipus de sortides, amb alguna cosa de més i alguna de menys del que vaig carretejar. M'ha ajudat a saber una mica més dels meus propis llindars. M'ha aportat nous recursos per encarar situacions.
Com bona aventura que ha estat, el punt d'arribada, no és més que el lloc per iniciar la propera. Ja tinc una idea que voldria fer, si tot va bé serà una aventura més llarga en dies i sobretot en quilòmetres, superarà de llarg els 1.000. Això serà l'estiu del 2014, abans hi haurà molts reptes per gaudir.

Entrades relacionades:
Presentació aventura    15/09/13 Dia 0    16/09/13 Dia 1    17/09/13 Dia 2    18/09/03 Dia 3    19/09/13 Dia 4    20/09/13 Dia 5    21/09/13 Dia 6

Comentaris