Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/10/13 Plantilles posturals, 9 mesos d'ús

Ara fa prop de nou mesos, que de la mà de Fisioactice, duc a diari les plantilles posturals. Les duc mentre treballo, en les estones d'oci i en la pràctica esportiva.
En el primer moment de posar el peu dins la sabata o sabatilla, és noten els petits relleus que tenen les plantilles, al cap de res, me n'oblido. Si algun cop em poso un calçat sense les plantilles, noto com si no acabes d'encaixar, és com la sensació de dur els cordons fluixos, per molt que els ajusti, com si tingués el peu solt.
En valors objectius, puc assegurar que he millorat la postura, doncs les meves visites periòdiques al fisioterapeuta a fer reeducació postural, són ara menys freqüents, s'ha allargat el temps entre sessió i sessió. La pauta de la visita, la marca sobretot el calendari de reptes que vaig fent, doncs al dur el meu cos al llindar de les seves possibilitats, cal cuidar-lo al màxim.
Inclús quan no les duc, m'estan ajudant a prendre més consciència de la postura correcta, per exemple, al anar en bicicleta de muntanya, m'adono quan no duc la posició idònia de l'esquena i m'autocorretgeixo.

Entrades relacionades:

Comentaris