Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/10/13 Radikal MarBrava 7.0 a pell

Els moment previs a la sortida són espectaculars, un munt de nedadors omplim la platja de Calella. Tensió mal dissimulada de tots plegats, cadascú té els seus propis fantasmes, ja sigui en forma de metres, de temperatura del mar, de sensacions dolentes o de posició en la classificació.
Quan pràcticament tothom ha començat, és el meu moment d'entrar a l'aigua i estalviar-me cops innecessaris. Nedo a pell, que em fa més lent,  poca gent avançaré. Al entrar trobo l'aigua freda, com correspon a la primera impressió, només són els primers minuts, en res m'hi trobo còmode, el sol esta radiant. La temperatura del mar ronda els 19 graus.
Hi ha una mica de mar que m'ajuda durant els 3.000 primers metres, els aprofito, sense deixar de parar a l'avituallament. Passem bastant aprop de les Formigues, donen ganes d'anar-hi. Fins aquí una sensació que m'encanta, la d'estar-me endinsant a mar obert.
A partir d'aquí la corrent, no ajuda gaire, més aviat perjudica i juntament amb el desgast físic, fan que als cinc quilòmetres i mig, sigui el punt en que hagués estat ideal acabar la travessia. En les tres últimes setmanes, al estar preparant l'objectiu del proper dissabte, 100 km corrent en pista, he nedat poc i ho noto, però ja que hi som, toca nadar fins al final.
És curiós, com actua la ment, per uns moments em sento buit, com un motor que no pot aguantar el relantí. Poso ordre al meu cap, pensant que estic ben alimentat, que em trobo bé, que no tinc fred, que nedar a pell em beneficia en quan a no tenir l'espatlla carregada, que estic capacitat per fer-ho, és fer aquesta revisió dels punts a favor i torno a nedar com si res. Em fa reflexionar que el cap és l'eina més poderosa i alhora més altament perillosa que tenim, per sobre de qualsevol altre capacitat.
A poc metres de l'arribada, em trobo l'amic Fernando al caiac, ajudant a l'organització, em paro a saludar-lo, algun nedador m'avança, la veritat és que em resulta indiferent, al igual que el temps final, que ha estat de 2h 49'.
Disfrutar del mar és genial, fer-ho a pell i envoltat dels integrants de la meva família d'aigua encara ho fa més especial.
Track Garmin Connect
 

Comentaris