Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 02/11/13 Cursa 100 km de Caldes - Corre pels que no poden

Que per què correré aquests 100 km? Pels que no poden. Aquesta vegada, més que mai, córrer té un sentit especial. Ajuntar esport i solidaritat és una gran combinació. Poder ajudar als altres, fent una cosa que ens encanta, ho fa molt senzill.
A Caldes de Montbui, organitzen aquesta prova de caràcter solidari amb El Cor de Caldes, associació creada per donar informació i suport a totes aquelles famílies que tenen nens amb discapacitats.
El circuit de 2,5 km, és en un lloc amb encant, a Torre Marimon. S'hi pot anar a fer les voltes que és vulgui, cadascú es pot marcar el seu objectiu, per uns pot ser fer 1 volta al circuit o 4 o 20 o en el  cas dels 100 km, 40 voltes. A l'organització hi ha el gran Paco Robles, que acumula més quilòmetres a les cames en un any, que molts en tota una vida.
Penso que és important que hi anem quantes més persones millor, no només pels diners, a fi de comptes podríem fer un ingrés i quedar-nos al sofà. És important ser molts, per donar visibilitat a una problemàtica, que sembla que les administracions no volen veure.
Hi aniré amb una gran pretensió, la de disfrutar. Vull gaudir de córrer amb la meva família de llarga distància, amb intenció de donar-ho tot per aconseguir completar els 100 km.
Aquesta prova serà el tercer tram, de l'objectiu fer 4 curses de 100 km en 99 dies.

Entrades relacionades:

Comentaris