Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/10/13 El que no m'agrada del Garmin Forerunner 910xt

Abans de començar, matisar dos aspectes.
Primer, em cansa molt la gent que bàsicament, copia les característiques d'alguna web i se les fa seves, alabant un producte que acaba de comprar fa pocs dies i que no ha tingut massa temps per provar. En el meu cas, fa 10 mesos que el tinc. Tot i que hi ha opcions que no faig servir, si l'he provat nedant, pedalant, corrent i palejant, un munt d'hores. En tinc gravades al Garmin Connect unes 300 hores, uns 2.500 km, als que caldria sumar, les hores i hores d'entrenament que no acostumo a guardar. Hi ha gravades 68 sessions de les 250 que he fet fins a dia d'avui.
Segon, tot i que parli del que no m'agrada, cal dir que estic encantat amb el Garmin forerunner 910xt i que si en aquest moment  hagués de prendre la decisió de si comprar-lo o no, el tornaria a adquirir, penso que no hi ha millor opció en el mercat, pels que practiquem les disciplines del triatló.  Això no treu que amb els diners que val el joguet, no puguin millorar alguns petis detalls.
Cosetes que no m'agraden:
- És voluminós, un s'acostuma a tot, però és una mica gran.
- És un gps de polsera. No és rellotge. No té opció de rellotge. Si bé és cert que podem fer una petita trampa, configurant un camp de dades de qualsevol modalitat d'esport, com a rellotge, però perquè surti l'hora en el 910, cal tenir  el garmin engegat no en repòs.
- No funciona el pulsòmetre en natació, no permet ni configurar-lo per nedar. Com a curiositat, tinc un pulsòmetre de 50 euros, que si funciona a la piscina, tot i que no en la mar.
- Quan el poso a carregar em diu el tant per cent de bateria que té, mentre que en funcionament normal, només hi ha un indicador amb quatre segments.
- Al nedar, suposo que per limitacions tècniques, marca pocs punts, cosa que fa que en el moment de visionar el recorregut, surtin línies rectes en llocs de les corbes. Com a curiositat l'he provat en piscina exterior de 50 metres, al marcar pocs punts i canviar de direcció constantment, dóna molts menys metres dels reals, és evident que en aquest cas és molt millor fer servir l'opció de piscina.
- En dies ennuvolats i sobretot nedant, apart que li costa trobar senyal, normal en la majoria de gps del mercat, marca algun punt a varis centenars de metres d'on s'està, curiosament només ho he observat al nadar.
- No m'agrada que la bateria duri només 20 hores, tot i que d'entrada, puc assegurar que en condicions de bona recepció de senyal, m'ha durat fins a un parell d'hores més. És cert, que hi ha invents per carregar-lo en ruta, però mentre es carrega deixa de gravar.
- El programa on-line, Garmin Connect, està molt bé per visualitzar el recorregut i veure un munt de dades. L'inconvenient és que només és pot descarregar el track del 910 a través d'aquest programa. Un cop fet, si que el podem baixar el track al nostre ordinador.
- De tan en tan, no n'acabo d'entendre el motiu, no puja automàticament el track del rellotge a Garmin Connect, tot i esta posada la peça que facilita la connexió sense cables entre els dispositius. Cal fer la càrrega manual.
- El que estaria de fàbula, al meu entendre, és poder configurar el rellotge des de l'ordinador.
Aclarir que Garmin, va fent actualitzacions constants, que podem descarregar online, en el moment de fer aquest escrit va per la versió 3.0.0.0

Tot plegat, només és una opinió, tant bona i tant dolenta com qualsevol altre.

Comentaris

  1. Bona, quan algú copia les característiques del web i prou és per tancar-li el blog!

    ResponElimina
  2. I tant, se n'haurien de tancar uns quants!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!