Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/10/13 Dos reptes solidaris, en menys de 48 hores

Dos reptes, en dos dies consecutius, en menys de 48 hores. Cadascun difícil d'aconseguir en si mateix i si sumem els dos, la dificultat es torna exponencial.
El primer plat d'aquest menú, és el dia 1 de novembre, dia de tot sants, com cada any en homenatge als que ja no hi són, toca fer una cosa que em faci sentir viu, com és nedar al mar.
Travessia de l'Estartit - Illes Medes, a favor de la marató de tv3. Uns 4.700 metres que possiblement seran moguts, amb el plus de, si la mar i el cos no diuen el contrari, fer-ho a pell, amb el desgast físic que això comporta. Amb l'afegit, d'estar com a voluntari amb l'organització, fet que implica estar a les 5 del matí a peu de platja, per preparar la festa i recollir un cop acabat tot.
L'endemà, el dia 2 de novembre, a Caldes de Montbui a més de 130 quilòmetres de l'altre repte, a les 7 del matí començaré a córrer. Un altre prova esportiva de caràcter solidari, 100 km corrent pels qui no poden, a favor de les famílies amb nens discapacitats.  Si tot va bé, són 40 voltes a un circuit de 2,5 km.
Donen un temps màxim de 15 hores per completar els 100 km, la veritat, és que em ve, molt i molt just! pel desgast del dia abans i per haver fet els 100 km  pista de Terrassa, tot just 15 dies abans. Lluitaré per fer-ho dintre el temps, amb la complicitat de l'organització, si cal, seguiré fent voltes, tot i passat el temps màxim, fins aconseguir fer el quilometratge. Aquest repte serà la tercera etapa dintre l'objectiu de fer 4 curses de 100 km en 99 dies.
Potser no aconsegueixo ni una repte ni l'altre, en realitat és igual, l'important és gaudir de la natura, sentir-me viu, fer bategar el cor ràpid i compartir-ho amb la família d'aigua i la família de llarga distància.

Comentaris