Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/10/13 Nedant amb maror. Fotos i vídeo

Nedar en un mar remogut, és tot un al·licient, la predicció diu: Maregassa a forta maror, mar de fons del nord-est. La platja de Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols per la seva geografia, ofereix un bon lloc per poder nedar i gaudir de les sensacions d'un mar divertit.
Amb l'amic Sergi anem a nedar. El dia és radiant, decidim fer-ho a pell. Primer toca l'observació sobre el terreny, trobar punt d'entrada, recorregut a fer i possibles sortides per si la cosa no rutlla.
L'entrada costa una mica, les onades són llargues i algunes piquen amb ganes a la platja, busquem el moment i cap dins. Nedarem a l'alçada de les boies que separen la zona de banyistes de les embarcacions, hi ha una trentena de taules de surf a l'aigua i es tracta de nedar, no d'esquivar surfistes.
A la que estem a les boies, nedem de sud a nord la platja de Sant Pol, amb molta comoditat, millor del que ens esperàvem. L'onada llarga i la mar sencera, ens ho permeten.
A l'extrem nord, decidim seguir avançant direcció mar endins, suficient separats de la costa, per no tenir cap ensurt amb les roques. Quant més avancem, la cosa més és complica, els últims 100 metres, la mar està picada, costa anar endavant, seguir més endins comprometria la seguretat, girem per desfer camí.
Hi ha prop d'una vintena de persones observar-nos, des del camí de ronda, som l'atracció del dia.
 
Han estat 2.700 metres, a ritme tranquil, en un dia de ple sol. Passant-ho molt bé.
Track Garmin Connect
Vídeo

Comentaris