Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 08/09/12 Ultra Trail 3 Vies Verdes

Les vies verdes de Girona, són un patrimoni que s'ha de viure, des de les seves múltiples possibilitats. En aquesta ocasió, serà caminant, trotant a estones,  molt ben acompanyat amb la Carme i en Pere, també hi serà present, tot i que no físicament degut a una lesió esportiva, l'Andreu, amic i company de grans aventures, com la que va ser l'anterior cop que ho vam fer-ho sortint de Ripoll, en el 2010.
Per endavant, una mica més de 140 km, 5 comarques i molts pobles, començarem al pre-pirineu gironí per acabar a la Costa Brava, tot seguit, parant a menjar i poca cosa més, sense dormir, d'una tirada.
Tenim avituallaments fixes, d'altre mòbils, en punts estrategicament designats, per poder agafar i deixar material, menjar, proveir de provisions i liquid, tots els detalls lligats, els imprevistos apunt i els impossibles preparats.
Penso que les persones tenim com a patrimoni, les altres persones que coneixem i amb les quals compartim part de la vida, d'aquest meravellós patrimoni, l'Ultra Trail 3 Vies Verdes, compta amb Tallers Alsina, que fa senzilla una logística de més de 140 km, amb la casa rural La Peçallarga, punt d'acollida i descans abans d'emprendre la marxa, el Restaurant Font Picant, que ens farà d'avituallament i suport, a 20 km de l'arribada, que amb el cansament acumulat, serà un tram que es farà molt i molt dur, a més d'amigues i amics que ens ajudaran a que tot rutlli, d'altres que només amb una trucada podrem tenir al nostre costat en un tres i no res, a tots vosaltres, moltes gràcies de tot cor, per fer fàcil el complicat, per fer que una prova de més de 140 km, pugui ser un divertiment.
Pels tres serà un gran repte personal, amb l'únic objectiu d'acabar, el màxim de sencers possibles i divertir-nos pel camí.
Més informació: Vies Verdes Girona

Comentaris