Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/09/12 Palejant, nedant, vivint

El dia està exultant, les onades no s'han despertat, en el mar es poden apreciar els colors de l'aigua, tonalitats turquesa, matisos verds, prou transparent per veure els secrets que hi amaga des del caiac. Tinc l'oportunitat de veure de nou per primer cop, un paisatge que més molt familiar, ho puc fer a través dels ulls d'en Joan, a ritme de palada, observant com l'entorn li omple els sentits.
Llisquem sobre el mar amb les nostres muntures de plàstic. Entrada en una cova, aparquem el caiac i a nedar, a jugar amb l'aigua, els corbs marins, volen sortir a les fotos amb nosaltres, disfrutem com nens en un dia de festa, seguim navegant fins a una platja propera, per seguir nedant, jugant amb el nou joguet, una càmera aquàtica, tot fent fotos al fons marí, gaudint l'ara i el aquí.
Després, assentats en una pedra, m'adono de que la vida és el que ens passa mentre fem plans pel futur, com deia el gran John Lennon, perquè del que varem parlar que faríem, res, de la platja on volíem arribar i nedar, ha quedat per un altre dia, l'únic que s'ha complert sobradament és la intenció de passar-ho bé, perquè improvisar ens fa sentir lliures i alhora els amos de nosaltres mateixos.
Àlbum de fotos

Comentaris

  1. UN 11 de SETEMBRE AMB L’ULTRAQUIM
    Un 11 de Setembre Diada Nacional de Catalunya, l’he passat a la plaça del poble, al Cims del Taga, del Pigmal, de la Pica d’Estats , a La Peçallarga, però aquest any ha estat diferent.. Aquest any l’he compartit amb l’Ultraquim , hem sortit palejant amb els Caiacs dirección a passar-ho bé en un entorn que ens apassiona que és el Mar.El dia fabulós amb Mar plana i els escenaris de la natura a punt per fer-nos disfrutar d’allò més. Entrar en una cova ens permet deixar el Caiacs i desplegar l’Estelada per fer un primer homenatge als nostres sentiments Catalanistes, deprés sortir nedant i jugar amb la càmera de fotos.. ara tú ara jò.. Els Corbs marins que están a l’espectativa de que faràn aquells del gorro verd i groc mentre nedèm amunt i avall, entrant i sortin d’altres coves i racons de mar .
    Marxem d’aquell indret i tot palejant descobrim una zona de roques on decidim fer-hi un avituallament, però avui és un dia especial… “hem de fer Païs..!!” i l’Ultraquim desplega l’Estelada que podrán veure “les lanxes” dels que s’acostin a la zona, una poma, pà de pipes una mica d’aigua i…. al agua patos ! Sortim nedant cadasqún a la seva vola però ens reunim per compartir els bancs de Rogers, les alfombres de Poseidonia, aquelles estrelles de Mar i el Submarinista que està per allà sota i ens mira espervarat indicant que tot và Ok…
    El rellotge de l’Ultraquim và ràpid i pensem que potser ja és hora de tornar, recollim el campament i a palejar. Somriures, converses interessants, moments de complicitat, un dinar i nous projectes, avui “misión cumplida” hem fet la nostra celebració particular de l’ 11 de Setembre, ni millor ni pitjor, diferent i amb molta felicitat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!