Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/09/12 Cristina Gonzalez vuitena al Mundial d'ultrafons 24 hores de Katowice

El 8 i 9 de setembre es va disputar el Campionat d'Europa i del Món d'ultrafons 24 hores, a Katowice (Polònia).
El mitjans anomenats esportius, no n'han fet pràcticament difusió, potser perquè s'anomenen esportius, quan s'haurien de dir futbolers,  potser perquè no entenen que és una prova de 24 hores, als 90 minuts ja es col·lapsen per donar voltes i voltes, durant dies, al que ha passat en aquest temps, potser perquè només parlen d'esport que no sigui xutar una pilota, quan es produeixen nous rècords o durant les olimpíades perquè toca o per casos dopatge o per cobrir l'expedient.
Una de les grandeses que té l'ultrafons, a més de ser atletisme i superació en estat pur, és poder parlar de tu a tu amb els guanyadors, amb atletes que em donen mil voltes.
No conec a tots els de la selecció que han anat representant a Espanya, però si he coincidit més d'una vegada amb una de les seves integrants, la Cristina Gonzalez i com que en moltes ocasions em dobla, he pogut intercanviar impressions amb ella. L'he vist animant i alentant a d'altres participants, mentre competeix, explicant els seus petits truquets per qui els vulgui fer servir.
La meva admiració a tots els que varen estar a la línia de sortida d'aquesta prova d'elit, siguin de la nacionalitat que siguin, si ja és difícil treure temps entrenar i recursos per poder anar a competir en qualsevol esport, en aquest, costa encara una mica més.
La Cristina ha fet rècord d'Espanya amb 226,5 km, aconseguint ser la vuitena del Món i sisena d'Europa.
Podeu seguir a la Cristina Gonzalez a la seva pàgina del Facebook.
Classificació

Comentaris