Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/09/12 NO PUC PARAR. La Peçallarga, col·laborador

La Peçallarga és una casa de turisme rural i actiu que està situada al Pre-Pirineu, a una altitud de 1.100 m. i ubicada en uns paratges de gran bellesa dins el terme municipal d'Ogassa, antic poble miner del Ripollès. En una finca de 8 hectàrees de terreny, amb bosc i rierol propis. 
El Ripollès té un encant especial, està aprop de tot arreu i prou lluny per sentir la tranquil·litat de la muntanya i desconectar, hi vaig menys sovint del que voldria, però tinc mil imatges gravades a la memòria, no només per fer-hi proves com la Cavallera btt el 2007, la segona meitat de les 24 hores de muntanya d'Olot el 2009,  la Setdellonga 2010, l'inici de l'Ultra Trail 3 Vies Verdes el 2010, l'Ultra Trail Emmona el 2010 i el 2012, i diferents entrenaments en alçada, també per un programa de televisió que em deixava embadalit, Caminant pel Ripollès.
Gràcies al col·laboració de la Peçallarga, que té al capdavant l'Eva i en Joan, tindré l'oportunitat de descobrir racons del Ripollès, que podré compartir amb tots vosaltres, de la mà d'amics arrelats al territori, de persones que transpiren passió per la terra, seran uns guies d'excepció, col·laboracions com aquesta encara fan que tingui més ganes de començar el repte.
Més informació: La Peçallarga

Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris