Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/09/12 Pedalant fins a la Challenge de Calella

Quina millor excusa per anar en bici un diumenge, que anar a veure i a animar a dos companys d'equip, en Jordi i en Rafa, que fan el Challenge de Calella, amb les seves respectives parelles fent-los costat, que són el secret del seu èxit.
Són uns 55 km d'anada, que passen ràpid, pedalo per la costa, Sant Feliu de Guíxols - Tossa de Mar - Lloret de Mar - Blanes - Palafolls - Pineda - Calella.
Només arribar-hi, ja és pot palpar l'ambient de festa de l'esport, és la celebració de moltes i moltes hores d'entrenament, robades a la son, al sofà, a la mandra, veig com els atletes  estan donant el millor de si mateixos, voluntaris que es desviuen perquè tot rutlli a la perfecció, expectació en els familiars i els amics que  paren d'animar.
També hi veig la cara trista, cotxes que es queixen que no poden passar, amb l'impertinència del clàxon, la cara amarga de l'abandonament.
Donen ganes d'entrar a pedalar amb ells, però avui no és el meu dia, és el seu, el meu proper triatló distància IronMan, serà el 2013, segurament casolà com el que vaig fer aquest mes de maig.
La meva més sincera enhorabona a tots els valents i valentes que han pres la sortida en aquesta prova, independentment del resultat, teniu la meva admiració.
Tornada pedalant pel mateix camí, uns 110 km en total, la veritat és que els 100 km en bici de carretera, és fan còmodament, això si al al meu ritme, sense estressar-me, amb parada i fonda, encara és fan millor, no sé que té el número 100 que m'agrada.

Comentaris