Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Propera aventura 17-21/09/12 Costa Brava en Caiac

No és un repte perquè completar-ho, no és el més important, arribar a Colera, no és la finalitat sinó gaudir del camí, dels mils secrets que té la Costa Brava. És una aventura compartida amb amics.
El recorregut, per motius logístics és de Sant Feliu de Guíxols a Colera, l'he fet en unes quantes ocasions, amb bona i mala mar, amb dies de serenor i jornades interminables de vent, però sempre hi descobreixo racons nous i en els racons ja coneguts hi trobo detalls que no havia observat.
Serem nòmades, durant uns dies, tot el material a dins el caiac, dormirem on ens vingui de gust o la mar ens suggereixi, menjarem on decidim o el vent ens dugui, l'únic que haurem de fer serà palejar i gaudir.
Serem pirates, a la recerca dels tresors, que s'amaguen a la vista dels altres, als que hi passen a tota velocitat i als que miren però no hi saben veure.
Serem lliures com el vent, però aquest ens farà presoners.
Serem esclaus, ens rendirem als encants d'aquesta terra i ens quedarà tant endins que no ens podrem deslligar mai.
Serem viatgers, allargant el camí, sense ganes d'arribar al destí.
Palejarem durant hores, en les nostres muntures de colors, per sobre la mar amb mil matisos de blau, observant el verd de la costa, el marró de les muntanyes, el blanc dels núvols, gaudint la claror del dia i sentint la foscor de la nit.

Entrades relacionades:
17-19/09/12 En caiac per la Costa Brava I
20/09/12 En caiac per la Costa Brava II

Comentaris