Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 15-16/12/12 24 hores atletisme

Aquest desembre, podré participar en les meves terceres 24 hores d'atletisme, que es realitzen a les pistes de Can Dragó i organitza corredors.cat, amb caire solidari, per la marató de TV3. Les espero amb ganes i les començo a preparar amb il·lusió.
A primera vista, un pot pensar que és de bojos fer voltes a una pista durant 24 hores seguides, que millor a la muntanya o en un trajecte més ampli, però córrer en pista tot són avantatges.
A cada volta, a poc més de 400 metres, puc beure, puc menjar, no em cal portar res a sobre. Hi ha un espai, per l'avituallament personal i les coses de cada participant, que em permet tenir a mà el que necessiti, agafar-ho i deixar-ho quan em vagi bé. Tinc el lavabo a cada volta.
A cada pas per la línia de sortida, puc saber la distància que porto recorreguda amb exactitud. Cada tres hores canviaran el sentit de la marxa, així és fa més distret. Tot i que no la vull fer servir, hi ha una zona per descansar i dormir, sempre està bé tenir opcions.
El públic, tot i que normalment no 'hi ha massa, pot veure l'evolució de la cursa en tot moment i animar constantment, no només en un punt d'una muntanya perduda.
Abans o després uns m'avançaran i jo n'avançaré a d'altres, ens podem veure les cares i comentar la jugada, compartirem alegries i penes, em fa sentir més que una competició, en el que és, una gran festa de l'esport.
Els més competitius, poden controlar als rivals més propers i fer la seva estratègia.
Penso que tothom, hauria de provar de córrer en aquesta gran desconeguda per molts que és la pista, en aquesta prova ho posen fàcil, hi ha diferents distàncies: 5.000, 10.000, mitja marató, marató, relleus, eliminació, curses d'1, 6, 12 i 24 hores individuals i hi ha l'opció de fer les 24 hores per equips des de 2 a 24 corredors, curses perquè tothom pugui participar.
Tenim l'excel·lent organització de corredors.cat, que són un 11 sobre 10, ens mimaran i tindran cura de fins l'últim detall, perquè nosaltres només ens hagem de preocupar de córrer.

Comentaris