Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/09/12 NO PUC PARAR. Entrevista radiofònica a Via Verda

Fer una petita entrevista per la ràdio, de 5 minuts, ha estat una gran experiència. Des del primer contacte en que s'apunta la possibilitat de l'entrevista, m'il·lusiona molt, per mi la ràdio, és un mitjà màgic m'agrada molt, l'escolto cada dia, durant hores mentre condueixo, fins i tot quan escric aquest bloc, des de sempre, em permet descobrir coses noves, veure mirades diferents i aprendre dels altres.
Crec que la millor manera d'afrontar-ho, és com ho faig en els escrits al bloc, intentar transmetre el que sento pell endins, sense disfressar res, penso en preparar-me una mica de guió, però no ho faig, no vull llegir, ha de ser una conversa, no una lectura.
Poc abans de les 16 hores, rebo una trucada, per avisar-me que queden 20 minuts, seré la primera entrevista del programa, quin honor.
Sona el telefon, petita espera, mentre escolto el que en Josep Mª, el conductor del programa, va explicant als oients, ara parla de mi, em dóna pas.... l'adrenalina és dispara, però en segons, ja estic tranquil i còmode, a fi de comptes, no és més que parlar per telefon, com a tema, el meu repte, el que conec de pe a pa, la veritat, es fa curt.
És tot un luxe, programes com el Via Verda, en que tenen cabuda, esports dels que no és xuta una pilota i esportistes del tot amateurs i d'elit d'esports no majoritaris, vaig compartir emissió amb dos grans referents l'Emma Roca i en Kilian Jornet, que van intervenir en el programa. 
Moltes gràcies a tot l'equip, especialment a l'Ariadna, en Josep Mª i en Quim.
Web del programa: Via Verda
Entrevista
Actualització 04/12/20
Malauradament, la xerrada radiofònica, no està disponible en la pàgina web, en que es trobava.

Entrevista dia 078 Entrevista dia 099

Tots els escrits relacionats i seguiment del repte a: NO PUC PARAR

Comentaris

  1. Molt Bona Entrevista Quim , sembla que ho tingui molt per la ma això de ser entrevistat !!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, ser entrevistat no, però de parlar pels descosits, ja en tinc una mica de pràctica.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!