Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 15/11/14 400 km en btt per les Vies Verdes

Més que un repte, és un regal.  
Un regal que ara té forma d'il·lusió i que en els dies que queden fins a començar a pedalar, ja puc anar assaborint. 
És un regal, per dos motius, un perquè aquest 15 de novembre, faig 40 anys i no se m'acut millor manera de celebrar-ho, que fent bategar el cor ràpid tot pedalant. Pedalant 10 km, per cada any que compleixo. El segon motiu, és que com a tot bon repte, em fa somiar despert, molts dies abans de fer-lo, definint-ne els detalls, preparant la logística i gestionant la incertesa de si ho aconseguiré o no. Gaudir del camí, fins arribar a la línia de sortida, és més important que creuar la línia d'arribada. 
El repte transcorrerà, com no podria ser d'una altre manera, per les vies verdes de Girona, que em tenen el cor robat. És un recorregut que conec molt bé, em dóna seguretat davant qualsevol imprevist i no hi ha millor manera de celebrar coses importants, que fer-ho en un ambient familiar. 
El punt de sortida el situaré a Girona, el punt exacte, anirà en funció d'on pugui aparcar. La idea és el més aprop que pugui, d'on comença la via verda de Girona a Sant Feliu de Guíxols, a l'alçada d'Emili Grahit. El cotxe, servirà de base pel material.  
La intenció és dur el mínim material al damunt de la btt, només l'imprescindible. 
El trajecte serà dines les vies verdes, de Sant Feliu de Guíxols a Olot. El recorregut per temes logístics el repte el divideixo en 4 trams: 1- Girona - Sant Feliu - Girona (80 km). 2- Girona - Olot - Girona (120 km). 3- Girona - Olot - Girona (120 km). 4- Girona - Sant Feliu - Girona (80 km). Fins completar els 400 km amb uns 2.200 metres de desnivell positiu. 
Iniciaré el repte a la matinada, entre les 4 i les 5. Calculo estar-hi no menys d'unes 30 hores. Acabant si tot va bé, cap al diumenge al migdia. Amb aquest horari, tindré 17 hores de nit. Una dificultat afegida, serà la temperatura nocturna del mes de novembre. 
Serà d'una tirada. No pararé a dormir. Si a menjar, moment en que m'entaularé, a fi de comptes estic d'aniversari. 
Tot i que vull fer-ho en aquesta data, si les prediccions no són mínimament favorables, ho posposaré, fins el cap de setmana següent.

Entrada relacionada:
13/11/14 Els detalls del repte pel 15/11/14, 400 km en btt per les Vies Verdes
15/11/14 400 km en btt per les Vies Verdes. Crònica, 1ª part.
15/11/14 400 km en btt per les Vies Verdes. Crònica, 2ª part 

Comentaris