Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Aventura pel 04-05/10/14 Pirinexus en dues etapes, btt i alforges

353 km, 5.000 metres de desnivell acumulat aproximadament, en dues etapes, en btt i alforges.  Sumant aquests elements, tinc per endavant una bona aventura, amb un munt de sensacions i emocions per viure. Fer-ho en dues etapes, fa que sigui tot un repte físic.
Pirinexus és una ruta circular de 353 quilòmetres de recorregut, que uneix el sud de França amb les comarques Gironines. Passa per més de 50 poblacions. Combina diferents superfícies per a rodar, vies verdes, carreteres secundaries, camins agrícoles de terra i formigonats.
Des que es va inaugurar el març del 2013, que tenia ganes de fer-la. Sempre l'havia pensat en tres etapes, fer-ho en dues, és tot un desafiament que em motiva molt.
Primera etapa. Sortida de matinada des de Palafrugell, no més tard de les 5 del matí, per intentar acabar amb l'última llum del dia. Destí Espinavell, a prop de Molló, on faré nit en un Hostal, tot i que per anar-hi em desviaré uns quilòmetres de la ruta establerta. Fins a Sant Joan les Abadesses, conec el recorregut, la majoria passa per les vies verdes.
Calculo uns 180 km, amb gran part del desnivell positiu de tot el Pirinexus, entre 1.500 i 2.000 metres positius.
Segona etapa. Entraré a la part francesa que desconec del tot, espero no perdrem gaire.  El primer objectiu és coronar el Coll d'Ares a 1.513 metres d'alçada, per gaudir d'un bon tram de baixada i després anar planejant. Un cop entri a Girona, conec molt la zona, no els camins per on pedalaré. Seran uns 175 km més.
Per fer aquest quilometratge (180+175), cal que dugui el mínim material a les alforges, sense que trobi a faltar res


Entrades relacionades:
04/10/14 Pirinexus en btt i alforges. Etapa 1 de 2
05/10/14 Pirinexus en btt i alforges. Etapa 2 de 2
09/10/14 Pirinxus. L'aventura en 17 imatges 

Comentaris