Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/10/14 Cap Norfeu. Cinquè aniversari

Foto de Jorge Perez
Multitud de sensacions i emocions salades a la pell, en aquest particular homenatge al cinquè aniversari de la primera travessia al Cap Norfeu.
Emoció per tornar, a on es va despertar la meva passió per les aigües obertes. Emoció pel dia que ens acompanyarà. Emoció per compartir braçades amb bons amics, tot i que no han pogut venir tots. Emoció al ser conscient del llarg camí recorregut fins arribar-hi. Fa cinc anys, no les tenia totes de nedar 5.800 metres amb neoprè i en aquests moments, em sembla còmode fer-ho nedant a pell. Emoció per assaborir a foc lent, les sensacions que aquesta travessia em vol donar.
Sensació d'estar en família, tot i que no els conec a tots. Sensació d'estar arropat per tres amics caiaquistes, que ens han fet guia i suport en tot moment. Sensació dolça al mirar el Cap Norfeu amb una vella mirada, la de nedar per nedar, per gaudir entre amics, que per mi és l'essència que no s'hauria de perdre mai, per sobre d'altres interessos. Sensacions de neguit, al passar per on, fa cinc anys, vaig rebre les carícies de quatre meduses. Sensació de satisfacció al sentir-me mimat per la mar, que ens dóna llum per gaudir els fons rocosos i la multitud de vida marina que ens surt al nostre pas. Sensació de fluir i de ser part del gran blau.
Cap Norfeu, és molt especial.  És especial, per tot el que m'ha aportat en aquest cinc anys. M'ha dut passió per les aigües obertes. M'ha aportat múltiples amistats, amb passions compartides. Amics que han deixat de ser amics, per ser família. M'ha proporcionat la certesa, que aventurar-me a fer coses que em van grans i amb moltes possibilitats de fracàs,  em fan sentir petit i viu molt viu. I sobretot m'ha donat l'oportunitat de sentir-me aigua.
Track Garmin Connnect
 
Entrada relacionada:
17/10/11 Travessia Cap Norfeu, Mirant enrere, per anar endavant

Comentaris