Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 01/11/14 Cursa 100 km de Caldes - Corre pels que no poden. I més...

Arribada del 2013, amb l'organitzador, Paco Robles.
Esport, córrer la distància que cadascú triï i solidaritat, són la combinació perfecte pel dia 1 novembre.
A Caldes de Montbui, organitzen aquesta prova de caràcter solidari amb El Cor de Caldes, associació creada per donar informació i suport a totes aquelles famílies que tenen nens amb discapacitats.
El circuit de 2,5 km, és en un lloc amb encant, a Torre Marimon. S'hi pot anar a fer les voltes que és vulgui, cadascú es pot marcar el seu objectiu, per uns pot ser fer 1 volta al circuit o 4 o 20, si fan la modalitat de 50 km o en el  cas dels 100 km, 40 voltes.
Penso que és important que hi anem quantes més persones millor, no només pels diners. És important ser molts, per donar visibilitat a una problemàtica, que sembla que volguem amagar. Cada dia queda més palès, que ens hem d'ajudar entre nosaltres, els ciutadans de peu, que si esperem que les administracions ens donin solucions, anem llestos.
Hi vaig participar l'any passat, em va encantar, l'organització està composada per corredors i familiars. Et sents a casa, mimat i cuidat mentre gaudeixes de fer el que t'agrada entre amics. Vaig decidir que la repetiria sempre que pogués.
Aquest any, per desgracia no puc córrer, per la lesió que arrossego al genoll. Tot i aquest petit contratemps, m'he inscrit. Per sort, puc pedalar i faré el meu particular repte. 200 km en bici. Sortiré des del far del port de Sant Feliu de Guíxols, fins el punt d'inici de la cursa, a Caldes de Montbui, hi ha uns 100 km de trajecte, això sinó em perdo, que sóc una mica trasto. Un cop sigui allà, podré animar als valents que estaran participant, gaudir de la festa, que és aquesta cursa i de nou a desfer camí.
No podré córrer pels que no corren, podré pedalar i fer la meva contribució. A més cau en tots sants. Un dia que sempre intento fer alguna cosa que em faig sentir viu, molt viu, com a homenatge als que ja no hi són i no se m'acut millor manera que fent esport amb caire solidari. Ens hi veiem!


Entrada relacionada:
01/11/14 Pedalant pels que no poden córrer

Comentaris

  1. Bona proposta. Ens hi veurem (si no et perds pel camí). Salut!

    ResponElimina
  2. Ens hi veiem Quim!!.
    L'Armenterenc que va fer el seu primer 100kms a Calella també hi serà.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!