Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/10/14 Rodant per l'Empordà. Preparant els 400 km en btt

Rodant per l'Empordà, en la pau de la tardor i l'efervescència d'un sol que acaba imposant temperatura d'estiu. 
El recorregut escollit, el que durant el repte de fer Pirinexus en dues etapes, vaig pedalar a les fosques. El punt de sortida Sant Feliu de Guíxols, el punt de gir, Sant Pere Pescador. 
Els primers 15 km. Fins que arribo a Palamós, per agafar la seva via verda. Tot i ser d'hora trobo un munt de persones a peu i en bici. A partir de Palafrugell ja vaig per camins agrícoles i pistes forestals, de la ruta Pirinexus. Amb prou feines trobo ningú, puc rodar amb molta comoditat. 
Un cop a Torroella de Montgrí faig una petita variant, fins a la Gola del Ter, tornant per l'Estartit. Les Medes estan espectaculars. Des de fa uns mesos tenia un repte pel Ter, que em voltava per la ment i no acabava de saber com fer-ne la logística, ara ja està més clara i va agafant forma, tot i que haurà d'esperar fins el 2015. 
A Sant Pere, arribo segons el previst. A l'hora de dinar. Un plaer poder-ho fer al costat del Fluvià, dóna molta pau. 
En el camí de tornada, hi retrobo emocions i sensacions, viscudes tot just fa dues setmanes. M'ajuda a prendre consciència de com el meu cap, redimensiona els recorreguts i les dificultats, quan hi afegeixo cansament i nit. Que diferent que és veu i és viu tot avui, fa dues setmanes, tot semblava més llarg i més complicat. 
Aprofito aquesta pedalada, per preparar el repte dels 400 km del proper dia 15 de novembre, no només estant 8 hores i mitja damunt la bici. També duent més material del necessari. Duc una bossa estanca, amb roba, en el porta alforges. Resulta pràctic, el poc volum i pes, en prou feines afecta la conducció de la btt. 

Entrada relacionada:

Comentaris