Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/10/14 Nedant la tardor

Per moltes vegades que vagi al mar, no deixa de sorprendre'm. Sempre té noves sensacions per oferir, només cal agafar-las i fer-les nostres a cada braçada.
Anar en bona companyia, en Toni Colomo, fa que la diversió estigui assegurada. Nedem sense neoprè, volem sentir la sal a la pell.
Només entrar, l'aigua es troba al voltant dels 21 graus, ens dóna una càlida benvinguda. Un sol espectacular ens acompanya, ens permet veure clarament el fons i els secrets que amaga. La mar juga a fet i amagar amb nosaltres. A la badia de Sant Pol, està plana com un mirall, al girar direcció Cala Ametller, ens obsequia amb cops de geni, en forma d'escuma entre les roques que anem sortejant.  En el tram fins a Cala Jonca, les onades de sud, ens fan feixuc avançar.
Abans d'iniciar el camí de tornada. Mentre fem una parada, per fer fotos. Em ve al cap, com ha canviat la meva relació amb el gran blau, en els últims anys. Observo les onades que venen i m'adono que fa poc, no m'hagués atrevit a fer el que estic fent. A més estic la mar de tranquil. La gran diferència estar en el coneixement. Ara conec molt més el medi, tinc molt per descobrir encara i molta curiositat per aprendre. Conec els meus punts forts i les meves grans debilitats,
Anem desfent camí. Veient moltes persones que fan la via ferrata, que passa pel damunt del mar.
Nedar a l'octubre, amb temperatura d'estiu, però amb la poca gent de la tardor, és un autèntic luxe. Un regal que cal prendre, quan es presenta l'ocasió.
Track Garmin Connect

Comentaris