Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/10/14 A dos mesos, per les dues mitges maratons nedant

Si només penses i entrenes per un sol objectiu, no seria jo.
Tinc el cap posat en les dues mitges maratons nedant en 36 hores i en fer els 400 km pedalant, just cinc setmanes abans de fer aquest repte nedant. A més no deixo d'aprofitar les ocasions per a fer altres coses, com nedar al mar amb amics o fer alguna sortida en caiac.
Fins fa uns mesos feia esport uns 6 dies la setmana, ara per circumstàncies personals, han passat a ser 5 dies i en alguna ocasió en són 4. Dels quals a piscina són de 2 a 4 sessions, amb la complicació que són entre setmana i per horaris, tinc dues hores, molt justes, per ser dins l'aigua. 
És  paradoxal, tinc menys temps per entrenar una repte més llarg.
Des de fa un mes, que he fet un canvi de plantejament en els entrenaments de natació. Aprofitant que la potència s'acaba transferint al fons. Treballo sessions de quatre a cinc mil metres, buscant ritmes que m'exigeixin esforç, treballant intensitat. Sense oblidar de fer tècnica, que no en vaig gens sobrat.
Els resultats es van veient mica en mica, en forma de segons que es retallen al crono. Acabo els entrenaments a quarts d'onze de la nit, ben baldat, amb la sensació d'haver-ho donat tot, la millor recompensa.
El cap de setmana, si que aprofito per treballar el fons, fent una tirada llarga, pedalant.
Tinc un munt d'incerteses que em fan dubtar i una única certesa, que l'important és somiar i lluitar per aquests somnis. Potser no aconseguiré el repte, tal i fa, l'important és que em dóna il·lusió i motivació per anar a piscina, per sortir dels maldecaps del dia a dia.
Durant dues hores,  la realitat és torna fugissera com l'aigua en cada braçada. Tot és fa senzill. Durant el temps que el cor batega ràpid, és la meva estona per a no pensar en res i per tenir-ho tot en ment.

Entrada relacionada:
Repte pel 22-23/12/14 Dues mitges maratons a piscina, en 36 hores

Comentaris