Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 05/04/14 100 km de Calella

Primera participació 2010
Quarta participació en aquesta cursa i com a regal inesperat, al ser el primer en inscriurem, duré el dorsal 1.
Quan vaig començar a córrer, ja tenia vista aquesta prova. Any rere any hi anava fent el seguiment, des de la distància, de qui pensava que mai seria capaç de fer aquest quilometratge. A més fent 20 voltes, en un circuit d'anada i tornada per allà mateix, un passeig arran de mar a Calella. passant 40 vegades per allà mateix.
Creia que les persones que ho feien eren diferents,  d'un físic molt i molt preparat i una fortalesa mental envejable. Amb el pas dels anys, havent viscut unes quantes aventures i desventures, sóc una d'aquestes persones,  tant normal i tant especial com qualsevol altre, amb maldecaps, virtuts i defectes. Entrenant el que puc i tant bé com el l'agenda del complicat dia a dia em permet. Tenint la ment clara a estones i emboirada de tant en tant.
He vist, que aquesta mena de proves separen els nens i les nenes de les dones i els homes. I que qualsevol que vulgui, pot, això si tenint en compte. que no serà fàcil, ni el camí per arribar-hi, per trobar hores per entrenar i el dia en qüestió, hi haurà moments d'eufòria i instants que cadascú estarà enfonsat en el seu propi pou.
Uns ho aconseguiran, d'altres, pel motiu que sigui, no, el final no s'escriurà fins a crear la línia d'arribada. L'important no és guanyar o perdre, és aprendre en tot el que fem, espero aprendre una mica més el proper dia 05/04/14 mentre intento aconseguir fer el meu repte número 21 de 100 km.
Més informació: 100 km Calella


Entrades relacionades:
03/04/14 100 km de Calella. Dos dies abans 
05/04/14 100 km de Calella. Crònica
07/04/14 Crònica dels 100 km de Calella publicada a Triatletas en Red 

Comentaris