Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 22/02/14 Marató la mar d'escalons. 10.000!!!

Una marató arran de mar i dura com una de muntanya. Aquesta podria ser la definició d'aquest repte.
 Un circuit d'anada i tornada pel mateix lloc, per completar els 4,22 km, fent-ho 10 vegades fins assolir els 42,2 km. En el camí d'anada té 500 escalons de pujada i els mateixos de baixada, que un cop fetes les 10 voltes, seran 10.000 escalons en total. De desnivell positiu en té uns 200 metres per volta, que un cop acabat el repte seran uns 2.000 metres de desnivell positiu i uns 2.000 més de desnivell negatiu, aproximadament.
El circuit, ha estat possible gràcies a la col·laboració d'un bon amic i coneixedor de la zona, en Pere, que també vindrà a fer-lo una estona, doncs l'endemà participa en una altre prova de 50 km, la Maratrail.

L'inici de cada volta és a la platja principal de Sant Feliu de Guíxols, per després anar serpentejant i pujant al costat de la costa, fins a l'ermita de Sant Elm on hi ha el punt de gir, per tornar pel mateix camí.
La intenció és pujar i baixar  els escalons caminant i la resta del recorregut corrent. L'impacte de 10.000 escalons corrent, seria massa pels meus genolls.
Aquest dissabte 22 de febrer, serà el primer intent, dic primer, perquè les possibilitats de no aconseguir-ho són molt grans, igual que les ganes de voler-ho fer. Si aquest dissabte, no ho realitzo al complet, en els propers mesos ho torno a intentar. Sé del cert que serà prou dur per a què valgui la pena.
 
 

Comentaris