Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/02/14 Caminant, observant, escoltant...

Caminar sense presses, endinsar-me en el bosc, estar al costat de la mar, amb les mans buides per rebre el que la jornada em vulgui donar. D'aquesta manera he començat a caminar.
Aprofitant per gaudir de les vistes, per observar detalls nous en els vells camins, per posar ordre als pensaments i la major part del temps, per no pensar en res, només viure el moment.

Primer tram, per pista, fins arribar al mirador de Canyet, a partir d'aquí pràcticament tota l'estona al costat de la mar. Ressegueixo corriols que conec, fins un cop arribat a Puig Gros, decideixo incorporar una mica d'aventura al dia. Encomptes de seguir el camí marcat, que fa una mica de u, baixaré pel dret, aprofitant que hi ha les torres elèctriques, baixar no és el meu fort, així serà un bon entrenament.
Un cop recuperat el camí, vaig costejant, baixant a la part sud de Cala Vigatà. agafant corriols, que d'altres han tingut la paciència i les ganes d'acondicionar, fent-hi escalons, baranes i inclús algun banc on sereu a contemplar les espectaculars vistes. Un cop a la cala, observo embadalit les onades, que porten l'enuig de la mar, és una dolça melodia. Serpentejo pels corriols fins anar a escoltar la mar, a la part nord de Cala Vigatà, on els còdols de la cala, deixen escoltar el seu moviment,  cada vegada que una onada es retira, fent una música que omple els sentits.
Torno al món irreal, de ciment i asfalt, amb les piles carregades d'haver caminat tranquil·lament unes quantes hores, sense cap altre pretensió que fruir cada pas.
Track Garmin Connect

Comentaris