Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/02/14 Més de 500 seguidors al facebook

500!!!! Quan vaig crear la pàgina, pensava que seria difícil arribar a 100 seguidors al facebook i ara són cinc vegades més. Moltes gràcies a tots i cadascun de vosaltres. 
Faig servir una pàgina i no un perfil, tot i que a molta gent, li és més fàcil acceptar l'amistat d'una persona desconeguda, que fer m'agrada a la pàgina d'algú que coneix, coses de les relacions socials 2.0.
Ho faig com a pàgina, perquè penso que no a tots als meus amics, els interessa el meu món esportiu, prova d'això és que en el moment actual, tinc 391 amics al facebook i d'aquests en són seguidors 249.
La part més interessant és que sé la difusió de cada escrit, foto i/o enllaç que publico i més estadístiques, permet veure quan una publicació es torna viral.
Com a curiositat us adjunto la publicació més visualitzada, en aquest cas un fotografia,  amb 4.509 persones que l'han vist. És del 13 de juliol del 2012, la nit abans de participar en la Isostar Desert Marathon i el text que l'acompanyava era: Ja estem als Monegros, tendes muntades, ara a sopar i descansar, demà ens espera un gran dia! Sembla que no farà fred! 

Comentaris