Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/02/14 Nedant a pell en s'hora baixa

El sol comença a marxar de la platja de Sant Pol, mentre amb l'Andreu  iniciem la nedada.
El vent de garbí ens acompanya, juntament amb les seves onades, no massa altes, si molt seguides. La mar es troba al voltant dels 13,5ºC.
L'entrada es fa senzilla i ràpida, noto la fred un cop tinc l'aigua a l'alçada de l'abdominal. La fred que he vingut a buscar i que tantes ganes tenia de sentir. Hi ha passejants que s'han parat a mirar-nos, em fa vergonya i alhora m'ajuda a entrar més decidit, per allunyar-me de les mirades.
Les onades no paren, nosaltres tampoc, nedem en paral·lel a la platja, els rajos del sol entren en profunditat dins l'aigua, per jugar a fer ombres amb els peixos. A la que iniciem el gir, la cosa es complica un xic. Les onades ens van en contra, el sol que es reflexa sobre l'aigua, no deixa veure gaire més enllà. Tot i això, nedar és una autèntica delícia.
Nedem 36'18", no ha estat molt temps, ni poc, amb el cansament que duc acumulat al cos de la marató amb 10.000 escalons, del dia d'ahir, ha estat el temps just per gaudir d'aquesta combinació de mar i fred que tant m'agrada.
Track Garmin Connect 

Comentaris