Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 14-15-16/11/14, el que serà el regal pel meu 40 aniversari

Feia un temps que em ballava pel cap i ja ho tinc decidit, quan faci els 40 anys, em regalaré, el que més m'agrada, un repte. Serà de factoria casolana, així té més gràcia, poder-ne preparar tots els detalls, ajuda a viure els desafiaments amb més intensitat.
El dia que faig 40 anys, és el 15 de novembre d'enguany. El repte començarà el dia abans i acabarà el dia següent, si tot va bé. Serà una prova combinada, de distància Ultraman, sembla un triatló, però no és, doncs no és fa seguit, es descansa entre una jornada i una altre, que és, al meu parer, el que ho fa més interessant, veure com el cos es recupera de l'esforç del dia anterior.
El programa del Ultra Guixolenc, nom del Ultraman casolà,  bàsicament perquè el faré a Sant Feliu de Guíxols, serà, a excepció de causa de força major que ho faci posposar:
14/11/14 10 km nedant i 145 km pedalant
15/11/14 276 km pedalant
16/11/14 84 km corrent
Un total de 515 km, en tres dies, en la prova oficial hi ha un tope de 12 hores per dia, en la meva, a falta de zona de transicions, d'equip de suport, d'avituallaments que m'esperin i ruta tallada al transit, el temps serà el que surti.
Els circuits de cada modalitat, seran un xic peculiars, sinó no tindria prou al·licient, però això ja ho explicaré més endavant.
Ara toca planificar i entrenar molt, per arribar al dia assenyalat en plena forma o almenys el millor que pugui. 
Nota a 14/10/14. La lesió que arrossego al genoll, no em permet fer aquest repte, de moment, el tinc que postposar.

Comentaris