Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/02/14 Operació. Visita al quiròfan

Una petita intervenció quirúrgica, consistent en l'extracció d'un quist sebaci, ubicat al lateral esquerra del meu coll. Em tindrà, degut als punts, uns deu dies fora de l'aigua, mínim fins el 13 de febrer i algun menys de quiet.
Al cap d'uns quatre dies, ja podré fer alguna caminada  en terreny planer i pedalar a la bicicleta estàtica, per assegurar que no hi haurà impacte.
No serà ni una aturada llarga, ni em farà perdre l'estat de forma, que es troba en fase de pretemporada, treballant més rapidesa que volum. El que si em servirà és per tornar a gaudir del que més m'agrada, fer bategar el cor ràpid, amb més ganes i més motivat.
Aprofitaré les hores que no robaré al dia, per dedicar-les a d'altres projectes personals.


Entrada relacionada:
14/02/14 Rumb vers a conquerir nous reptes

Comentaris