Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/02/14 Repte d'un dia qualsevol

O com tot el que pot passar, acaba passant. 
Que és punxi un neumàtic del cotxe, és relativament normal. Que punxés fa un mes, no té res d'especial. Truco a la grua, posa el de recanvi i a continuar. Cal canviar el neumàtic punxat, per un en bon estat. 
Al ser un vehicle de feina, de rènting, té un procediment peculiar per canviar el neumàtic, cal demanar autorització, trucada i em diuen a on ho puc fer. 
Han de ser de la marca Goodyear, puc escollir localitat, com que crec en la proximitat com a valor, trio a casa, a Sant Feliu de Guíxols, al taller AutoEquip. Que dia a dia, em van donant llargues i jo vaig esperant, fins que pràcticament un mes després, passa el que no ha de passar, que punxo un altre neumàtic i de recanvi duc el ja punxat. Són les 12:15, estic a Pineda de Mar. Merda! 
Trucada al rènting, que em remet a la companyia de neumàtics Goodyear, em donen diferents telèfons de tallers propers i cap té els que m'han de muntar, coi de crisis, m'hauria d'esperar un dia. Torno a truco a Goodyear, que em diuen que no em preocupi, em buscaran un taller proper que tingui neumàtics, per poder fer canvi avui mateix. 
Així ho fan, entre una cosa i altre, són les 13:30, a dinar i després cap al taller. Dino de fàbula en una fonda, vaig a pagar el el menú i el cambrer s'equivoca en el canvi, em dóna 10 euros menys, avui no és el meu dia, reconeix l'error i no passa res, tots en poden equivocar. 
Truco la grua, en 15 minuts, ja tinc el cotxe carregat i el bon home, que no, que no em vol dur a Sant Cebrià de Vallalta, que hi ha tallers més aprop, tardo més temps en explicar-li tot plegat i en convèncer, que el que tardem en ser al taller.  El gps no li troba la direcció i el guio amb el gps del meu mòbil. No podia ser que fos tant fàcil!
Un cop a Neumàtics Sant Cebrià, toca tramitar l'autorització del rènting, sinó ells no cobrarien, lògic, via informàtica els denegen el permís, són les 16:00, no anem bé! Truco i trobem l'errada, està en la manera de fer el tràmit. Menys mal!
 Les rodes, les duen d'un altre indret, a les 17:00 ja han d'arribar, inclús deixen el cotxe amb les rodes desmuntades per fer-me esperar menys. Tot un detall!
17:30 La furgoneta que portava les rodes, ha tingut averia, carai, això és un ple al quinze! El jefe del taller, les va a buscar. A la fi arriben, en poc temps estan muntades. Ja puc marxar. Bé! Se m'acut mirar la roda de recanvi, la que estava punxada, que hauria d'haver tornar a posar la que vaig fer servir fa un mes, ostres, el noi del taller s'ha descuidat, en minuts ho arreglen. 
Són les 18:30. Ja està, una aventura de sis hores i quart. Tot un repte a la paciència. En que he pasat moments d'impotència, de frustació i tensió, a estones em sentia, com en Michael Douglas, a la pel·lícula Un dia de furia. 
D'aquesta experiència, en trec coses positives, la sensació de maduresa al actuar, amb serenor i no deixant-me endur per la negativitat del moment. També, cal dir-ho, me'n duc una gran decepció, d'una empresa com AutoEquip, que té la seu a Vilassar de Dalt, és cert, que un cop requerits per la companyia de rènting, m'han ofert de muntar-me una roda provisional i que en uns dies, arribarien les altres rodes, però el meu marge de confiança i d'ingenuïtat té un limit i més quan la companyia Goodyear t'explica que AutoEquip tenen els neumàtics en un màxim de 24 hores després de demanar-los, feia prop d'un mes que esperava.

Comentaris