Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/02/14 Marató la mar d'escalons. 10.000!!! Crònica

Tots els nervis i dubtes del món, s'esvaeixen només començar. Són les 6:41 del matí, és fosc i fa fred, estem a uns 4ºC.
Per completar el repte he de fer 10 voltes, de 4,2 km i 1.000 escalons cadascuna.
L'inici el faig amb acompanyament de luxe, en Jordi, que fa tres voltes i en Pere, que fa mitja marató. En Pere coneix el recorregut a la perfecció, doncs, durant unes quantes nits a més d'ajudar-me a decidir per on passar, ha estat comptant i comptant escalons, del dret i del revés. Avui, alhora, és una part important de la logística.
La mitja marató la passo en 3h 30' , més ràpid del que tenia previst, em trobo molt bé, el dia és espectacular, de córrer amb tot posat, he passat a fer-ho amb màniga curta. L'estratègia, fer els escalons i les pujades caminant i la resta corrent, està funcionant molt bé, els genolls no pateixen més del compte, la musculació si que es va carregant, com és normal.
Veig la possibilitat de baixar de les 7 hores i apreto un xic més que a la primera meitat. La pujada de la volta 8 i la volta 9, són especialment dures, pel cansament que es va acumulant.

Quan estic acabant la volta 9, trobo en Rafa, que acaba fent  l'última volta amb mi, anar xerrant no fa desaparèixer els escalons, si que els fa més distrets i de bon portar. Durant el temps que he estat sol, la imaginació ha volat cap nous somnis en forma de repte.
42,310 km i un temps de 6:50'13". Ha sortit tot rodó, millor del que m'esperava, bona companyia, dia radiant i el cos ha respost la mar de bé.
Crònica en el bloc d'en PerePeterPan
Track Garmin Connect

Entrades relacionades:

Comentaris