Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/12/13 Segon semestre de somnis, projectes i reptes 2013

A pocs dies de canviar d'any, és hora de veure que ha donat de si, aquest segon semestre del 2013.
El juliol, vaig iniciar el projecte de la Costa Brava nedant, per etapes, pel camí més llarg, fruint cada braçada. Aquest 2013 n'he assaborit 5 etapes, de les 40 que hi ha. No tinc cap pressa, més que gaudir-ne cada tram.  Amb l'amic Pere, varem fer realitat el repte combinat de fer tres modalitats esportives, entre els dos, fent la Costa Ardenya Extrema
Al inaugurar el canal de natació de Sant Feliu de Guíxols, es va obrir una possibilitat que no vaig voler desaprofitar, aconseguint la meva major distància mai nedada, 31,5 km en el repte nedant sol a sol. A més se'm va ocorre un objectiu que va fer regirar els meus plans, el de fer 4 curses de 100 km en 99 dies.
Sense deixar de nedar en tot l'estiu, el setembre, decideixo fer realitat una antiga il·lusió, una petita aventura que tenia en el calaix, fer Catalunya transversal en bicicleta anada i tornada, 6 dies que em van treure perjudicis i van ampliar horitzons. 
L'últim trimestre, apart d'estar centrat en fer una prova de 100 km cada mes. He seguit nedant i nedant. Vaig intentar fer mig ironman estàtic, que una lesió va impedir que  completés. 
En l'últim mes he començat a  nedar a pell, en aigües obertes i fredes, fent un repte in crescendo, fins assolir els 3.000 metres.
Les proves organitzades que no em volia perdre, les he fet, les 6 hores de Calella i les 24 hores d'atletisme, tot i que córrer no és el meu fort, en aquestes dues curses em sento en família.
Han quedat reptes al calaix.  Ha quedat pendent  els 350 km nonstop en bici. Superar els 300  km a peu per etapes. El desafiament solidari, espero poder-lo realitzar, almenys en part, el proper 2014.
Algunes idees, no han pogut ser realitat per temps, d'altres per logística, algunes pel cost econòmic, hi ha les que m'ha faltat trobar complicitats per a realitzar-les. No les descarto, queden en un racó de la ment, esperant que és doni la circumstància que no s'ha donat aquest 2013 per a fer-les realitat.
Hi ha somnis que no aconsegueixo ni iniciar-los, no passa res, sempre en puc somiar d'altres. Intento no obsessionar-me en cap repte que no pugui iniciar o completar, això no vol dir que oblidi la idea pel futur, prefereixo centrar-me en disfrutar els que si puc fer.

Comentaris