Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte per aquest hivern: Menys temperatura, més temps.

El repte és molt senzill d'explicar, estar dins la mar el major temps possible,  fent alhora la major distància que pugui nedant a pell, durant aquest hivern 2013/14. 
És més important el temps que la distància, doncs la duresa, és troba en l'aigua freda, que incideix de manera proporcionada en el temps de permanència a dins, no en els metres nedats.
La temperatura del mar, acostuma a oscil·lar entre els 12 i els 14 graus, en la zona de costa on nedaré. Habitualment la temperatura té tendència a la baixa fins a finals de febrer/principis de març i té un lleuger ascens durant les ultimes setmanes d'hivern.
Per temes d'hores de llum i jornada laboral, els dies que nedi, seran els del cap de setmana i festius, no tots. No per fer aquest repte, en deixaré de fer d'altres, ni tots els dies és possible nedar, sigui per circumstàncies ambientals o d'estat físic.
Mentiria si digués que no tinc cap objectiu concret. 1h 45', ja seria una gran marca, tot i que no puc negar que m'agradaria superar les dues hores nedant.  
Espero braçada a braçada acostar-me al meu propòsit. No cada nou dia nedaré més que l'anterior, potser serà menys, la finalitat de cada nedada és que serveixi per l'aclimatació de la següent.
Aniré apuntant les dades de les nedades a pell, dia, temps, distància i track en aquesta pàgina: - temperatura + temps 

Entrada relacionada:
18/03/14 Balanç del repte d'aquest hivern: Menys temperatura, més temps.

Comentaris