Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/12/13 Nedant a pell, in crescendo. 3.000 m.

Tercera i última etapa del repte, per aconseguir-lo cal que nedi 3.000 metres a pell.
La temperatura de la mar i l'exterior tornen a coincidir al voltant dels 13,5ºC. L'aclimatació feta en els dos anteriors, dóna els seus fruits, l'entrada a l'aigua ha costat molt poc. 
Per seguretat i per estar tota l'estona al sol, el recorregut el faré entre els dos espigons de platja gran de Sant Feliu de Guíxols. 
Hi ha pescadors a l'extrem del segon espigó, cap problema, faré el gir més a tocar la platja, hi ha espai per tothom. 
Caldrà fer 4 anades i tornades entre els espigons i uns metres més per arrodonir i fer que surtin els 3.000 metres desitjats.
Els primers 1.000 es fan llargs, no en temps, doncs són els més ràpids, sinó per les ganes de veure en el gps, que ja en duc un terç, a la que no em dono compte ja estic als 1.500, de fàbula.
Em trobo bé, amb poca fred, noto el descens de temperatura, el normal en aquesta situació, no em molesta en excés. Perdo la sensibilitat als peus, com sempre, conservo plenament la mobilitat a les mans. Tinc una sensació que em dóna la poca temperatura, la dels braços de plom, costen d'alçar per treure de l'aigua i un cop a dins, és tornen un xic maldestres.
Segueixo nedant, observant la gent que a la platja aprofita el sol que brilla amb intensitat, els qui hi passegen, un que fa la migdiada en un racó i un gos que casi entra a l'aigua a fer-me companyia, mentre els peixos, aliens al que passa a fora, van fent la seva.
Aconsegueixo fer 3.010 metres en 1 hora i 3 minuts, donant per fet el repte. Sabent del cert, que aquest punt d'arribada no és més que el punt de partida, d'un repte a pell, que espero fer en els propers mesos.

Entrades relacionades:

Comentaris