Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/12/13 On els teus somnis et portin

Cap on en porten els meus somnis? Només conec una part de la resposta. Sé el que he somiat fins ara, no el que somiaré demà. Intento mirar-los de cara, per poder fer-los realitat, en el meu cas és en forma de reptes, desafiant al pitjor rival que puc tenir, jo mateix.
Aquest 2013 ha estat plegat de somnis fets realitats, il·lusions que em fan viure més enllà del dia a dia.  Somnis que em fan seguir somiant despert. Que posen a prova la determinació en forma d'obstacles, ja siguin logístics, econòmics, físics i mil i un impediments, que l'únic que aconsegueixen és enfortir les ganes d'aconseguir-ho.
Fer realitat un somni, una il·lusió o allò que em dóna vida a la pròpia vida, no és només el fet d'aconseguir completar-lo, és preparar els detalls i els entrenaments necessaris. Aquest dies estic treballant en un repte que falta per realitzar-lo uns set mesos i ja m'està fent omplint la boca quan en parlo, m'obre els ulls de bat a bat, quan rebo un correu de qüestions tècniques i em fa marxar molt lluny d'on sóc, cada vegada que em ve a la ment.
Travessar la línia d'arribada que dóna per aconseguit un somni està molt i molt bé, gaudir el camí d'arribar-hi és infinitament millor.
VídeoDonde tus sueños te lleven de Javier Iriondo

Comentaris