Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/12/13 Nedant a pell, in crescendo. 1.500 m.

Primera etapa del repte. A priori és el tram més senzill d'assolir, per ser el de menys metres, 1.500. 
Tot i això abans de començar, just el moment en que preparo les coses, em venen al cap mil dubtes i temors. Tenir pors és bo, el que no és bo seria deixar que em dominessin. M'ajuden a tenir tots els detalls lligats i relligats. Des del material que faré servir, on i com deixaré la roba per un cop surti de l'aigua.
Dia espectacular de ple sol, amb temperatura ambient al voltant de 13 graus, igual com l'aigua, fa anar-hi amb més ganes. El vent bufa fluix. Vaig sol, hi ha gent que m'observa, mentre faig estiraments i espero que el gps agafi senyal, em posa una mica nerviós i alhora em motiva  a entrar sense vacil·lacions, amb pas ferm.
Nedar a pell, em permet connectar més amb la mar i sobretot més amb mi mateix, a la mar hi nedo, en mi hi bussejo, en el meu interior.
La nedada és plàcida, al fer-ho a l'hora de dinar, fa que no trobi ni una embarcació i encara pugui fruir més de la mar. El recorregut és d'anada i tornada, em separo una mica de la línia de platja per anar a gaudir dels peixos i de les roques plenes de vida i enfonsades.
Al final han sortit 1.550 metres en 35'01", al acabar tinc la gran sort de gaudir de la complicitat de Kayak Guíxols i fer servir les seves instal·lacions per canviar-me. Demà toca el segon tram de repte, nedar 2.250 metres.

Entrades relacionades:

Comentaris