Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/12/13 Dies de descans

Tanco temporada de reptes de llarga distància, amb uns dies de descans, abans d'afrontar el nou any, que en vindrà ben farcit.
El període va des del 16 fins el 31 de desembre. Tot i que de descans esportiu total, seran deu dies, els que no cauen en cap de setmana ni són festius, els dies que treballo.
Els altres sis dies, alguna coseta faré. De poca intensitat i de curta durada. Caminar una estona, córrer sense pressa, palejar arran de costa, nedar al mar a pell per notar la fredor que tant m'agrada o una sortideta en bici per sentir el bosc. Tot plegat sense més pretensió que fer bategar el cor ràpid i passar-ho bé. 
Aprofitaré aquest temps per reflexionar i treballar en  el calendari de reptes del primer semestre del 2014. En que hi ha més idees que caps de setmana. Cal escollir amb el cap fred, tot i que sempre n'acaba entrant algun d'última hora o de baix desgast. 
A hores d'ara tinc assumit cap on m'han de dur aquest sis propers mesos, ara toca definir els passos, per caminar ferm cap als objectius. I fer que cada trepitjada em dugui en la direcció correcta.
Un cop definit els reptes, caldrà treballar en la logística, si s'escau, en l'entrenament i en tots els petits detalls que fan gran un desafiament.

Comentaris

  1. El meu repte per aquest 2014 és la mitja marató de barcelona hehehe
    continuaré llegint per conèixer els teus propers reptes!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per llegir-me Jessica. Molta sort amb la mitja, la magnitud d'un repte no és la distància fins la línia d'arribada, sinó el recorregut interior que cal fer per aconseguir-lo. Que disfrutis del camí

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!