Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/12/13 Nedant a pell, in crescendo. 2.250 m.

Espigó de l'Àncora de Sant Feliu de Guíxols
Segona etapa del repte, són 2.250 metres per endavant, nedant a pell. La predicció es compleix, la temperatura exterior i la de l'aigua és de 13,5ºC, mentre el sol presideix el dia.
Entro decidit, sé del cert, que fins l'espigó de l'Àncora, a uns 150 metres de la sortida, són els tres minuts més durs, en que el cos s'adapta al nou entorn i a la temperatura de l'aigua. 
A partir d'aquí faré dues voltes a un circuit que em durà fins l'alçada de Can Rius on hi ha el punt de gir, fins tornar de nou a l'espigó de l'Àncora on iniciaré la segona volta.
A falta de poc més de 100 metres del punt de gir, la zona es troba a l'ombra, amb la conseqüent pèrdua de temperatura corporal que implica, tot i això decideixo fer els 400 metres, que surten en total, a l'ombra. D'aquesta manera, si aconsegueixo completar la distància d'avui, em donarà més marge pels 3.000 de diumenge, que seran tots per zones on toqui el sol.
A la que acabo la segona volta, ja de nou a l'espigó de l'Àncora, em preparo pel moment més delicat. El moment de sortir de l'aigua. S'ha aixecat un lleuger de vent, que al alçar-me em refreda ràpidament, mentre els peus insensibles fan passes maldestres, per sortir de la mar i anar-me a vestir amb rapidesa.
Han sortit 2.250 metres clavats, en 50'31", ha estat dur, sobretot en els últims 500 metres on la fredor s'ha deixat notar. Demà toquen 3.000 metres, un objectiu prou difícil, perquè valgui la pena intentar-lo.

Entrades relacionades:

Comentaris